Esküvő a várban - Ahol az eskünek ereje van!

Ha szeretné, hogy a nagy nap igazán felejthetetlen és egyedi legyen… Ha többre vágyik egy egyhangú rendezvényterménél… Ha igazán különleges helyszínen, évszázados falak kötött szeretné kimondani az IGENT, hol várvédőink esküje a mai napig visszhangzik… akkor az Egri vár a tökéletes helyszín!

Amit biztosítunk:

  • 8 különleges, egyedi hangulatú rendezvényhelyszín,
  • Anyakönyvvezetői asztal, terítővel
  • Felszoknyázott szék az esküvői párnak, tanúiknak, és az anyakönyvvezetőnek
  • Székek/padok a násznép számára a létszámhoz igazodva
  • Boldogságkapu (dekor nélkül)

Extra szolgáltatásaink:

  • Tűzijáték
  • Ágyúlövés
  • Korhű viseletbe öltözött Egri végvári vitézek jelenléte

Kérje egyedi ajánlatunkat, és tegye még különlegesebbé élete legboldogabb napját!

Rendezvényhelyszínek

Zászlódomb

Legújabb, és talán az egyik legszebb panorámával rendelkező szertartás helyszín,melynek atmoszférája önmagért beszél! Szellős,mégis intim közeget biztosít egy csodálatos ceremóniához és természetesen az azt követő fotózasokhoz egyaránt. Tetejéről nem csak a város nevezetességeinek körpanorámája tárul elénk, de kiváló rálátást biztosít a násznépnek az Ispotály pincére, ahol az ifjú pár igény szerint még egy ágyúlövést is leadhat, hogy az esküvő valóban nagy durranás legyen!

100 fő befogadására alkalmas.

 

Dobó-bástya

A modern és középkori stílust vegyítő rendezvényterem egyaránt alkalmas esküvői szertartások, valamint kisebb létszámú lakodalmak lebonyolítására. A Dobó-bástya légkondicionált rendezvénytermének egyedi berendezését a mobil válaszfalak teszik lehetővé. A résztvevők kényelméről egy, a teremhez kapcsolódó konyha, külön ruhatár, mosdó gondoskodik. A helyiség egyik oldalán természetes mészkő fal látható, mely a bástya építészeti különlegessége. Leginkább esőhelyszínként ajánljuk!

A terem 100 fő befogadására alkalmas.

 

Dobó-bástya terasz

A Dobó-bástya terasza pazar kilátást biztosít Eger belvárosára. A csendes, látogatóforgalom elől elszigetelhető teraszon nem kell attól tartani, hogy bármi is megzavarja a szertartást. A terasz nyugati fekvésű, ideális kültéri helyszíne lehet egy csodás esküvőnek.

A terasz befogadó képessége 100 fő.

 

 

 

 

Török-kert

A vár mai főkapuja mellett, jobb oldalon emelkedik az előugró, sokszögletű, lőréses kapuvédő bástya. Városszerte közismert elnevezése a Török-kert, mely a bástya építtetőire utal. Az árnyékos, zöld ligettel rendelkező, teraszos elrendezésű helyszín ideális azon párok számára, akik csendes, meghitt körülmények között szeretnék élvezni a ceremóniát.

 

 

Zárkándy-bástya

A Zárkándy-bástya, a folyamatosan szépülő Egri Vár legújabb attrakciója. Pazar kilátást biztosít a városra és különleges helyszíne lehet egy esküvői ceremóniának is.  A több mint egy évszázadig, a vár testéből kiszakított bástya lángja sosem hunyt ki, s immáron erősebben ég. Akár csak az itt megköttetett házasságoké…

 

 

Gárdonyi kerti pavilon

Gárdonyi Géza, a nagysikerű Egri csillagok című regény írójának otthona egy gyönyörű ligetben található, az Egri Vár tőszomszédságában. Ha természetközeli esküvőre vágyik, a kertben kialakított faszerkezetű pavilon kis létszámú szertartások tökéletes helyszíne lehet.

 

Kovácsok-Lakatosok bástyája

A Kovácsok-Lakatosok bástyája a legjobb választás, ha kis létszámú szertartást szeretne. A meghitt hangulatú bástya csodás kilátást biztosít a belvárosra. Zárt felépítése miatt pedig a pároknak nem kell aggódniuk, hogy az időjárási viszonyok tönkre tennék a szertartást.

Romkert

A több évszázados múltra visszanyúló egykori székesegyház felszentelt falai között különös ereje van a  kimondott IGENNEK. Európa második legnagyobb székesegyháza lévén, a 16. századig minden előkelőség itt tartotta esküvői szertartását. Ha ezt a helyszínt választja, Ön és párja is közéjük tartozhat!

 

 

Kapcsolat:
Valkóné Révai Renáta
Tel.: 30/942-6754 (munkaidőben 8.00-16.00 között)
Email: eskuvo@egrivar.hu