Esküvő a várban - Ahol az eskünek ereje van!

Ha szeretné, hogy a nagy nap igazán felejthetetlen és egyedi legyen… Ha többre vágyik egy egyhangú rendezvényterménél… Ha igazán különleges helyszínen, évszázados falak kötött szeretné kimondani az IGENT, hol várvédőink esküje a mai napig visszhangzik… akkor az Egri vár a tökéletes helyszín!

Amit biztosítunk:

  • 8 különleges, egyedi hangulatú rendezvényhelyszín,
  • Anyakönyvvezetői asztal, terítővel
  • Felszoknyázott szék az esküvői párnak, tanúiknak, és az anyakönyvvezetőnek
  • Székek/padok a násznép számára a létszámhoz igazodva

Extra szolgáltatásaink:

  • Tűzijáték
  • Ágyúlövés
  • Korhű viseletbe öltözött Egri végvári vitézek jelenléte

Kérje egyedi ajánlatunkat, és tegye még különlegesebbé élete legboldogabb napját!

 

Rendezvényhelyszínek

Dobó-bástya

A modern és középkori stílust vegyítő rendezvényterem egyaránt alkalmas esküvői szertartások, valamint kisebb létszámú lakodalmak lebonyolítására. A Dobó-bástya légkondicionált rendezvénytermének egyedi berendezését a mobil válaszfalak teszik lehetővé. A résztvevők kényelméről egy, a teremhez kapcsolódó konyha, külön ruhatár, mosdó gondoskodik. A helyiség egyik oldalán természetes mészkő fal látható, mely a bástya építészeti különlegessége.

A terem 100 fő befogadására alkalmas.

 

Dobó-bástya terasz

A Dobó-bástya terasza pazar kilátást biztosít Eger belvárosára. A csendes, látogatóforgalom elől elszigetelhető teraszon nem kell attól tartani, hogy bármi is megzavarja a szertartást. A terasz nyugati fekvésű, ideális kültéri helyszíne lehet egy csodás esküvőnek.

A terasz befogadó képessége 100 fő.

 

 

 

 

Török-kert

A vár mai főkapuja mellett, jobb oldalon emelkedik az előugró, sokszögletű, lőréses kapuvédő bástya. Városszerte közismert elnevezése a Török-kert, mely a bástya építtetőire utal. Az árnyékos, zöld ligettel rendelkező, teraszos elrendezésű helyszín ideális azon párok számára, akik csendes, meghitt körülmények között szeretnék élvezni a ceremóniát.

 

 

Romkert

A több évszázados múltra visszanyúló egykori székesegyház felszentelt falai között különös ereje van a  kimondott IGENNEK. Európa második legnagyobb székesegyháza lévén, a 16. századig minden előkelőség itt tartotta esküvői szertartását. Ha ezt a helyszínt választja, Ön és párja is közéjük tartozhat!

 

 

Zárkándy-bástya

A Zárkándy-bástya, a folyamatosan szépülő Egri Vár legújabb attrakciója. Pazar kilátást biztosít a városra és különleges helyszíne lehet egy esküvői ceremóniának is.  A több mint egy évszázadig, a vár testéből kiszakított bástya lángja sosem hunyt ki, s immáron erősebben ég. Akár csak az itt megköttetett házasságoké…

 

 

 

Kovácsok-Lakatosok bástyája

A Kovácsok-Lakatosok bástyája a legjobb választás, ha kis létszámú szertartást szeretne. A meghitt hangulatú bástya csodás kilátást biztosít a belvárosra. Zárt felépítése miatt pedig a pároknak nem kell aggódniuk, hogy az időjárási viszonyok tönkre tennék a szertartást.

 

Gárdonyi kerti pavilon

Gárdonyi Géza, a nagysikerű Egri csillagok című regény írójának otthona egy gyönyörű ligetben található, az Egri Vár tőszomszédságában. Ha természetközeli esküvőre vágyik, a kertben kialakított faszerkezetű pavilon kis létszámú szertartások tökéletes helyszíne lehet.

 

Kapcsolat:
Valkóné Révai Renáta
Tel.: 30/942-6754 (munkaidőben 8.00-16.00 között)
Email: eskuvo@egrivar.hu